Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці розповіли про ціни та специфікації нового Jaguar E-Pace

В рамках Франкфуртського автосалону компанія Jaguar презентувала компактний кроссовер преміум класу на ім’я E-Pace. На європейському ринку новачок з’явиться на весні 2018 року за ціною від 35 тисяч євро. Серед конкурентів E-Pace фахівці автомобільної галузі бачать такі німецькі моделі як Audi Q3, Mercedes-benz GLA та BMW X1.

Найменший кроссовер від Jaguar став першим автомобілем у модельному ряді британського бренду який буде вироблятися за межами Великобританії. Чи стане це негативним чинником при виборі транспортного засобу поки не відомо, але виробник намагається не акцентувати на цьому увагу потенційних клієнтів марки. Незважаючи на маленькі розміри, Jaguar E-Pace отримав фірмовий дизайн екстер’єру та майже всі опції та електронні фішки від своїх старших родичів. Зовнішній вигляд кроссовера гармонійно вписується в реальні умови і навіть може похизуватися довготривалим ефектом. Ми майже на 100% впевнені у безхмарному майбутньому E-Pace на просторах європейського ринку, де найпопулярнішими автомобілями є компактні кроссовери.

Габаритні розміри Jaguar E-Pace максимально близькі до конкурентів, але всередині британець виглядає більш містким та комфортним. Інтер’єр приємно вражає якісними матеріалами та спортивною архітектурою. Центральна частина торпедо трохи повернута до водія, тому користуватися інформаційно-розважальною системою та кліматичною установкою дуже зручно. Високотехнологічне обладнання присутнє на борту кроссовера навіть у базовому виконанні S. Більше опцій можна отримати в модифікаціях SE, HSE та топовій R-Dynamic.

В максимальній комплектації замість аналогових приладів, водій побачить перед очима віртуальний кок піт, який використовує 12,3-дюймовий монітор. Ще один екран але на 10,2 дюйми вмонтовано у торпедо. Саме цей монітор виконує функцію інформаційно-розважальної системи, яка працює на програмному забезпеченні Apple CarPlay або Android Auto.

Силові установки передбачені для E-Pace встановлюються поперечно, що дозволяє встановлювати на кроссовер повний привід. Всі двигуни агрегатуються з 9-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Основним агрегатом для новачка стане 2-літровий дизельний мотор, який в залежності від форсування розвиває 150,180, або 240 к.с. Бензиновий агрегат має такий самий об’єм, але його потужність дорівнює 250 або 300 к.с. В останньому випадку E-Pace здатен розмінювати першу сотню всього за 5,9 секунд. Широке використання алюмінію у конструкції кузова дозволило досягти високого рівня динамічності та впритул наблизитись до німецьких конкурентів…    

 

13.10.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці розповіли про ціни та специфікації нового Jaguar E-Pace

Політика конфіденційності